Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!
Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Lunchen Ermelo

Zoekt u een restaurant waar u lekker buiten de deur kan lunchen? Particulier of zakelijk? Dan zit u goed bij Buitenplaats Het Loo. Met een diverse lunchkaart en een prachtige, natuurlijke omgeving, is dit dé locatie om te lunchen in Ermelo. 

Zin om voor of na uw lunch lekker de natuur in te trekken? Dan zijn er diverse wandel- en fietsroutes voor de liefhebbers. Wij adviseren u hier graag in!

Lunch Ermelo

Bij Buitenplaats Het Loo, vlak naast Uddel, bieden wij u een uitgebreide lunchkaart. Van pannenkoeken, tot broodjes, tot salades en zelfs een toetje. Alles is mogelijk! Wij houden ook rekening met uw allergieën en dieetvoorkeuren zoals een vegetarisch of veganistisch dieet. Heeft u een allergie? Geef dit dan ook zeker bij ons aan. Wij denken graag met u mee, zodat u geniet van een heerlijke lunch.

Lunch bij Buitenplaats Het Loo

Buitenplaats Het Loo ligt aan het Uddelermeer en daarmee op de grens van de gemeenten Ermelo en Apeldoorn, pal op de Veluwe. Tijdens het creëren van de lunchkaart, zijn wij geïnspireerd door alles wat het Kroondomein te bieden heeft. Daarom is wild een belangrijk thema bij onze gerechten en maken we bij het stoken van de haard én de grill gebruik van hout van het Kroondomein. Volledig milieuvriendelijk, want hout kappen hoort bij het onderhoud van het bos.

Verken Uddel en haar omgeving

Wanneer u bent uitgeluncht, zijn er genoeg leuke dingen te doen in Uddel en haar omgeving. Zo zijn er diverse wandel- en fietsroutes en met een paar minuten rijden of fietsen staat u in het centrum. Heeft u zin in een goede wandeling of fietstocht? Dan kunt u uw auto bij ons op het parkeerterrein laten staan. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid. Is uw fiets vies na de route? Dan kan u die bij ons op het landgoed afspuiten.

Wilt u na uw wandel- of fietstocht eerst even bijkomen voordat u huiswaarts gaat? Kom dan gezellig nog eens binnen en geniet van een koffie of rode wijn bij de haard of een verfrissend biertje op het terras. Wat u lekker vindt!

Laat uw contactgegevens achter of neem contact op met de salesafdeling.