Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!
Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Fietsen Ermelo

Fietsen Ermelo & Uddel

Wanneer u zoekt naar een uitdagende, natuurlijke fietstocht, zit u goed op de Veluwe. Er zijn veel fietsroutes in Ermelo, Uddel en omgeving. Wisselend van 20 kilometer tot meer dan 50 kilometer. Zo is er voor ieder wat wils. 

De fietsroutes rondom Ermelo en Uddel trekken dwars door verschillende landschappen, waardoor u geniet van prachtige natuur. De fietsroutes worden wekelijks meerdere keren afgelegd, maar behouden door de diversiteit en het grote aanbod de rust. In Ermelo en Uddel zijn er fietsroutes voor (elektrische) fietsers en mountainbikers. 

Fietsroutes Ermelo en Uddel

Er zijn veel fietsroutes die door Ermelo en Uddel trekken. Daarom hebben wij de leukste routes voor u op een rijtje gezet van kort naar lang. 

Mountainbikeroutes Ermelo (MTB-routes)

De rijke natuur van de Veluwe biedt ook prachtige routes voor mountainbikers. Trek met uw mountainbike dwars door de verschillende landschappen van de Veluwe en geniet! Er zijn diverse korte routes, maar ook langere routes waarbij u een groter deel van de Veluwe ziet. Onderstaand de populaire routes van kort naar lang. 

Bent u uitgefietst? 

Strand dan neer in ons restaurant of op ons heerlijke terras met uitzicht op het Uddelermeer. Na een verfrissend drankje of een heerlijke maaltijd, kan u ook gebruik maken van ons fietsafspuitpunt. Zo neemt u uw fiets schoon mee naar huis.

Laat uw contactgegevens achter of neem contact op met de salesafdeling.