Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!
Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Buitenplaats Het Loo: dé locatie in Ermelo en omstreken

Zoekt u naar de perfecte locatie voor uw feest of partij? Dan zit u goed bij Buitenplaats Het Loo in Ermelo. Op deze prachtige, historische locatie omringd met water en bossen, ontvangen wij u en uw gezelschap graag. U kunt met uw feest of partij al bij ons terecht vanaf 15 man, tot een gezelschap van 200 mensen of meer. U noemt het, wij maken het waar.

Van bruiloft tot zakelijke bijeenkomst, alles is mogelijk.

U een onbezorgde en onvergetelijke ervaring bieden staat bij ons centraal. Daarom zetten wij met maatwerk en persoonlijk advies uw wens om in een concreet plan. Dit doen wij zowel voor particuliere als zakelijke feesten & partijen.

Met lekkere, lokale en diverse gerechten van hoge kwaliteit en vriendelijke bediening ontbreekt het u en uw gezelschap aan niets tijdens uw bezoek. En mocht dit nog niet genoeg zijn, kunt u als kers op de taart genieten van de prachtige omgeving. Wilt u tijdens uw bezoek even een frisse neus halen tussen de vergaderingen door of na de ceremonie? Dan adviseren wij u graag over de mooiste wandelroutes door de bossen of langs het Uddelermeer.

Bruiloften

Wanneer u op zoek bent naar een natuurrijke, sfeervolle en exclusieve locatie voor uw bruiloft, bent u aan het juiste adres bij Buitenplaats Het Loo. Buitenplaats Het Loo is namelijk een officiële trouwlocatie in de gemeente Ermelo. U kunt bij ons terecht voor een winter- of zomerbruiloft.

Jubileumfeesten

Staat uw huwelijksjubileum voor de deur? Plan dan uw feest bij Buitenplaats Het Loo! Samen met u plannen wij uw jubileumfeest, zodat het feest volledig naar uw wens is. Staan de ideeën op papier? Dan nemen wij u alles uit handen.

Komen uw (klein)kinderen ook mee naar het feest? Dan is er speciaal voor hen een mooie buitenspeeltuin aan de achterzijde van het restaurant. Zo geniet u van uw feest én gezelschap en vermaken de kinderen zich in de speeltuin.

Zakelijke bijeenkomsten

Naast particuliere feesten & partijen, kunt u ook bij ons terecht voor zakelijke bijeenkomsten. Op basis van de omvang van uw gezelschap, reserveren wij één van onze zalen voor u. Zo geniet u van ultieme privacy.

Wilt u voor een andere gelegenheid een feest of partij organiseren? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Neem gerust contact op met Bernadette. Zij bespreekt de mogelijkheden graag met u.

De zalen

Wanneer u bij ons langskomt reserveren wij voor u, afhankelijk van de groepsgrootte, één van onze zalen. Zo is er – van klein naar groot – het koetshuis, de serre en de grote zaal. Komt u met een erg groot gezelschap? Dan is het ook mogelijk om het hele restaurant af te huren of gebruik te maken van meerdere zalen.

De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is dus geen enkel probleem.

Het koetshuis
omringt door het bos

Het koetshuis is perfect wanneer u met een groep van ongeveer 30 personen komt. U bevindt zich met uw gezelschap dan op een locatie met veel historie. Wist u dat de koets van de voormalig koningin hier werd gestald terwijl de koningin een kopje thee kwam drinken in het restaurant? Tijdens uw bezoek is de koets ook nog te zien. Namelijk in het plafond. Vergeet dus zeker niet even naar boven te kijken.

Deze locatie wordt ingezet voor particuliere feesten, maar is ook goed te gebruiken voor zakelijke besprekingen. Het koetshuis staat los van het restaurant, waardoor u geniet van ultieme privacy. Deze locatie is van alle gemakken voorzien. Zo is er een bar, een eigen terras en zijn er toiletten. Ook kunt u in het koetshuis lunchen en dineren (met maximaal 30 man) en is er een tv-scherm beschikbaar voor presentaties.

De serre
Scandinavisch en modern ingericht

De serre bevindt zich in het restaurant en biedt ruimte aan een gezelschap van 50 (zittend) tot 90 (staand) personen. De ruimte is volledig afsluitbaar, waardoor u in alle rust kunt samenkomen.

Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!© Buitenplaats Het Loo

De grote zaal
mooie binnenruimte met buitenterras

Komt u met een grote groep? Dan is de grote zaal ideaal. Hierin heeft u ruimte voor een gezelschap van 80 (zittend) tot 150 (staand) personen. Vanuit de grote zaal heeft u direct toegang tot een exclusief terras. Zo geniet u op zonnige dagen van het terras, zonder tussen de daggasten te zitten.

De grote zaal is inzetbaar voor vergaderingen, lunch & diner, maar kan ook omgebouwd worden tot danszaal. De zaal wordt dan voorzien van professionele discoverlichting. Daarnaast kan de zaal volgens thema worden versierd. Zo maakt u uw feest of partij helemaal af.

Eten & drinken

Uw feest of partij is natuurlijk niet af zonder wat te drinken en wat lekkers te eten. Laat dat nou precies onze specialiteit zijn! Op basis van uw wensen, stellen wij een heerlijk menu voor u samen. Van buffet tot á la carte en van wild tot vegan. Hierbij houden wij rekening met voorkeuren en allergieën. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u dit wenst. Uiteraard adviseren wij u hier graag bij.

Geniet van de natuur tijdens uw feest of partij

Buitenplaats Het Loo is gelegen aan het prachtige Uddelermeer en het omliggende bos van de Veluwe. U geniet daarom van ultieme privacy, maar kan er ook lekker op uit tussen uw vergaderingen door of na de ceremonie. Er zijn diverse wandelroutes, van kort tot lang, die u meenemen door de rijke natuur die de Veluwe te bieden heeft. Honderden mensen gingen u voor, maar de natuur verliest haar charme en rust nooit. Wij kennen de routes van A tot Z en adviseren u dan ook graag over de route die die dag bij uw wensen past.

De voordelen voor uw feest op partij nog een keer op een rijtje:

  • Hoge kwaliteit eten en drinken;
  • Goed bereikbaar met de auto;
  • Voldoende parkeergelegenheid;
  • Privézaal- en terras;
  • Speeltuin voor kinderen;
  • Snelle service en voldoende en ervaren bediening;
  • Prachtige, natuurrijke omgeving om een frisse neus te halen.

Uw feest of partij bij Buitenplaats Het Loo?

U had het misschien al door, maar wij organiseren uw feest of partij helemaal naar uw wens. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw feest of partij bij Buitenplaats Het Loo? Dan staat Bernadette u graag (vrijblijvend) te woord. Samen met u kijkt ze naar uw wensen en adviseert ze u over de mogelijkheden. Bernadette organiseerde eerder diverse feesten en partijen, waardoor zij alle ervaring in huis heeft om uw feest of partij tot een succes te maken.

Laat onderstaand uw contactgegevens achter of stuur ons gerust een mailtje. Dan neemt Bernadette zo snel mogelijk contact met u op.

Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Bernadette

(Alleen voor vragen over feesten & partijen a.u.b.)