Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!
Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Uit eten Ermelo

Heeft u zin om een avondje te ontsnappen aan de sleur van het dagelijks leven? Of wilt u een zakelijke deal sluiten onder het genot van een goede maaltijd? Dan zit u goed bij Buitenplaats Het Loo. Met een uitgebreide dinerkaart, prachtige natuur én voldoende parkeergelegenheid is het dé locatie om uit eten te gaan in Ermelo.

De keuze is reuze

Lekker met het gezin uiteten, de vriendengroep of een zakelijke afspraak? Het kan allemaal bij ons op de Buitenplaats. Door de uitgebreide menukaart, is er voor ieder wat wils. Heeft u zin in een goed stuk vlees van het Kroondomein? Kies dan voor het biefstuk, de stoof of de runderburger. Meer zin in een classic? Dan is de saté of de schnitzel echt iets voor u. Visliefhebber? Ook dan heeft u ruime keus. En als kers op de taart zijn er ook nog ambachtelijke pannenkoeken.

Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Een restaurant met een koninklijke historie

Wanneer u bij ons komt eten in Ermelo, zet u voet op koninklijk landgoed. Bij wijze van spreken dan.😉 Wist u dat koningin Wilhelmina de grondlegger is van het restaurant? Ze kwam vroeger graag op het Kroondomein en opperde het idee om hier een restaurant te starten. Zo gezegd, zo gedaan. Na de bouw, dronk koningin Wilhelmina haar thee in het restaurant en parkeerde haar koets in het Koetshuis. Het Koetshuis is nog altijd intact. Helaas niet meer met de originele koets, maar zeker een waardige vervanger. Onze tip: kijk even naar boven als je in het Koetshuis staat!

Maar dat is niet het enige koninklijke tintje. Wanneer u kiest voor één voor de wildgerechten van het Kroondomein, kan het zomaar zijn dat de koning Willem Alexander het wild heeft geschoten. Tot op de dag van vandaag is hij namelijk op het Kroondomein te vinden.

Laat uw contactgegevens achter of neem contact op met de salesafdeling.