Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!
Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Plan jullie activiteit met SOS Events

Een compleet dagprogramma

Bent u van plan om gezellig met een groep bij ons te lunchen, borrelen of dineren? U bent uiteraard van harte welkom! Hoe leuk is het om dit te combineren met een groepsactiviteit en teambuilding? In samenwerking met SOS Events/De Veluwe Specialist bieden wij diverse activiteiten aan, die goed te combineren zijn met een bezoek aan Buitenplaats Het Loo.

Programma 1: ExperienCity

Startlocatie = ExperienCity, 5 min. wandelen door het bos of 1 min. met de auto vanaf Buitenplaats Het Loo.

Jullie worden ontvangen bij ExperienCity in Uddel. Hier biedt SOS Events leuke en unieke activiteiten aan voor de beste Veluwe beleving!

In de programma’s zijn onze verschillende vervoersmiddelen opgenomen. Deze zullen gegarandeerd voor veel bekijks zorgen en wat is er nou leuker dan op een spectaculaire manier langs de mooiste plekjes te toeren? Daarnaast heb je de keuze uit zowel actieve, recreatieve en competitieve activiteiten. Kortom; voor ieder wat wils!

De arrangementen:

 1. Rechercheurs op de tandem (€ 42,50 p.p. – tijdsduur 3 uur)

Na de uitleg over het gebruik van de tandem is het tijd om op te stappen. Stap je voor- of achterop? Dit wordt hilarisch, want het is nog niet zo gemakkelijk als het lijkt om met z’n tweeën op één fiets te rijden! Maak niet alleen een mooie tocht over de Veluwe, maar jullie gaan ook de uitdaging aan op het imposante landgoed Staverden voor de CSI Game. Zoek uit waar de legende Vrouwe Leonora aan is overleden. Welke team zal er met de winst vandoor gaan?

 1. Chop Chop gas d’r op (€ 52,50 p.p. – tijdsduur 4 uur)

Een stoere elektrische scooter waarmee jij straks de blits maakt tijdens het uitje. Lekker cruisen over de Veluwe! Tijdens de E-Chopper tour zullen er ook teamopdrachten onderweg plaatsvinden. Daarnaast worden jullie in teams uitgedaagd tijdens het spelen van de Uddelermeergame. Naast het hoogstgelegen natuurmeer, het Uddelermeer, ligt een verborgen vestingstad. Verdwaal met je team door deze verborgen stad en zoek zoveel mogelijk opdrachten.

Het Uddelermeer ligt tegenover Buitenplaats Het Loo. Vanaf het terras heb je uitzicht op het meer!

 1. B’all about fun (€ 47,50 p.p. – tijdsduur 4 uur)

Op zoek naar fun? Dat ga je zeker beleven wanneer je dit arrangement boekt. Eerst maak je een tour op de grappige E-loopfietsen of ga je liever cruisen op de e-chopper? Na de tour ga je in teams de strijd aan met het Klootschieten. Een boswandeling met wedstrijdelement!Er wordt voor jullie een parcours uitgezet door de bossen van de Veluwe. Wie schiet de kloot het verst weg? Het team dat het minst aantal worpen nodig heeft om het parcours af te leggen, is de winnaar.

 1. Een schot in de roos! (€ 59,50 p.p. – tijdsduur 4 uur)

Dit arrangement is niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een schot in de roos. Superleuk arrangement waarbij je de Veluwe gaat ontdekken met de e-loopfietsen of stap je liever op de E-chopper. Hiermee is een prachtige route uitgestippeld met leuke teamopdrachten onderweg. Daarnaast gaan we kijken wie van jullie groep de Robin Hood is? Tijdens de clinic handboog- &  luchtbuksschieten. Wie heeft zijn/haar vizier het juiste afgesteld en schiet de meeste punten bij elkaar?

 1. Team Up! (€ 52,50 p.p. – tijdsduur 4 uur)

Ga met je team de uitdaging aan vol hilariteit en strijd! Stap op de e-loopfiets/e-chopper/mountainbike voor een mooie tocht door de natuur met teamopdrachten onderweg.

Ook gaan jullie de teamstrijd aan met de I-challenge Team Up! Een snelle en verfrissende game die lopend wordt afgelegd en waarbij teambuilding geniaal gecombineerd wordt met mindgames, video-, foto- en doe- opdrachten. De teams zullen diverse skills moeten bezitten om het spel op de juiste en slimste manier te spelen. Elke opdracht heeft zijn eigen waarde. Daag je team uit, want hoe moeilijker de opdrachten hoe meer punten het kan op leveren.

 1. Teambuilding op een andere planeet (€ 52,50 p.p. – tijdsduur 4 uur)

Beschikt jullie team over buitenaardse kwaliteiten dan is deze optie zeer geschikt. In Cape Canaveral in Florida zitten ze klaar voor de lancering van de eerste Mars reis en jullie gaan mee! Via jullie smartphone staan de teams in contact met de controlekamer en al lopend moeten jullie opdrachten, vragen en raadsels oplossen. Je werkt als team nauw samen om als beste eruit te komen.

Welk team bereikt als eerste het lanceerplatform en vertrekt als eerste naar Mars?

De andere activiteit van dit arrangement is de unieke hilarisch E(T)-loopfiets. Via een prachtige route over de Veluwe komen jullie teamactiviteiten tegen. Door de elektrische ondersteuning is dit echt voor iedereen goed te doen en je hoef je niet sportief te zijn! Een unieke ervaring!

 1. Jullie kunnen de boom in (€ 65,00 p.p. – tijdsduur 4 uur)

Zoek je een leuke activiteit waarbij je zowel fysiek als misschien wel mentaal wordt uitgedaagd? Reserveer dan dit arrangement!  Heerlijk vertoeven in de bossen met je collega.

Ga de uitdaging aan en verleg je grenzen! Het klimbos is een unieke ervaring voor iedereen! Jullie zullen de Veluwe van bovenaf op een hele andere manier gaan beleven. Het parcours bestaat uit diverse moeilijkheidsgraden en klim & klauter uitdagingen, en uiteraard zal het tokkelen niet ontbreken. Ook gaan jullie de Veluwe verkennen vanaf de grond. Tijdens de E-Chopper tour zullen er  teamopdrachten onderweg plaatsvinden.

Wil je dit programma stoerder maken dan kan je de e-chopper ook vervangen voor de Mountainbike. Lekker actief op pad over een parcours vol hobbels en uitdagingen. Niet alleen de modder zal op je helm spatten, maar ook het plezier van je gezicht!

Let op: (programma 1 via SOS Events)

 • Bovenstaande kosten zijn uitgaande van minimaal 15 personen en excl. 21%  BTW.
 • Alle deelnemers dienen bij de E-Chopper in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommercertificaat!
 • Het maximale aantal personen per activiteit hangt af van de beschikbaarheid. Momenteel zijn er geen opties voor jullie geplaatst. Op het moment van boeken wordt de beschikbaarheid nagekeken.
 • Afhankelijk van het programma en aantal deelnemers zullen de onderdelen in de wissel plaats vinden.
 • U dient zelf voor vervoer tussen de activiteiten te verzorgen bij programma 7. Voor klimbos: min. 1.20m lang en max. 120 kg.

Programma 2: I-Challenge TEAM UP!

Startlocatie = Buitenplaats Het Loo

Toe aan een leuke break tijdens een vergadering of opzoek naar een leuke activiteit om de teamspirit nog meer te verhogen? Dan is de I-challenge “TEAM UP” de perfecte keuze voor jullie, want dit is teambuilding op een leuke manier!

Deze snelle en verfrissende game wordt in teams gespeeld en kan op elke willekeurige locatie gespeeld worden! Ook kunt u zelf de starttijd bepalen.

Teambuilding wordt geniaal gecombineerd met mindgames, video-, foto- en doe-opdrachten. De teams zullen diverse skills moeten bezitten om het spel op de juiste en slimste manier te spelen. Het team dat de meeste punten scoort wint!

Op de smartphone zal een kaart verschijnen met daarop de opdrachtpunten. Hierbij staat aangegeven hoeveel punten er bij ieder punt te verdienen zijn, ieder team bepaald zelf zijn eigen route. De punten bevinden zich op en rondom de locatie. Daag je team uit, want hoe moeilijker de opdrachten hoe meer punten het kan opleveren.

De foto en video opdrachten die verwerkt zitten in de game zorgen niet alleen voor een leuk aandenken na afloop, maar kan jullie team ook nog eens de winst opleveren door de bonuspunten die hieraan gekoppeld zitten!

I-Challenge “TEAM UP”! (tijdsduur 2 uur):

 • Speluitleg
 • Inloggegevens

€ 300,00

€ 15,00 p.p. > 20 personen

Let op: (programma 2 via SOS Events)

 • Bovenstaande prijzen zijn uitgaande van minimaal 20 personen en excl. 21% BTW.
 • De game is exclusief begeleiding.
 • U kunt de game op ieder gewenst moment van de dag spelen, mits er nog daglicht is.

Programma 3: Klimbos Garderen

Startlocatie = Klimbos Garderen, slechts 6 min. rijden met de auto vanaf Buitenplaats Het Loo 

Ga de uitdaging aan en verleg jullie grenzen! Het klimbos is een unieke ervaring voor iedereen! Jullie zullen de Veluwe van bovenaf op een hele andere manier gaan beleven. Start met het aantrekken van de klimuitrusting. Onze begeleiders, ook wel “blauwe helmen” genoemd, zullen hierna een uitgebreide instructie geven. Vervolgens gaan jullie de hoogte opzoeken die jullie zelf geschikt vinden; kiezen jullie voor hoog, hoger of het allerhoogste parcours? Twee dingen zijn zeker; de adrenaline zal door de lichamen gieren en een ieder zal zijn/haar grenzen gaan verleggen!

Het parcours bestaat uit diverse moeilijkheidsgraden en klim & klauter uitdagingen. Uiteraard zal het tokkelen niet ontbreken. Deze activiteit is geschikt voor iedereen: jong* & oud, ervaren en onervaren in het klimmen. Als klap op de vuurpijl hebben we zelfs een parcours op maar liefst 25 meter hoog: een parcours waar alleen de echte bikkels in durven!

* min. 1.20m lang en max. 120 kg.

Klimbos Garderen (tijdsduur 2,5 uur):

 • Koffie/thee bij ontvangst
 • Klimmen in klimbos Garderen
 • 1 consumptie per persoon

€ 450,00

€ 30,00 p.p. > 15 personen

Let op: (programma 3)

 • Bovenstaande kosten zijn uitgaande van minimaal 15  en excl. 9% BTW en bij reguliere openingstijden van het klimbos.

Programma 4: Mission to Mars (teambuildingsgame)

Startlocatie = Buitenplaats Het Loo

Maak je op voor een ruimtereis naar Mars!

Engines, CHECK. Safety, CHECK. Op Cape Canaveral in Florida worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de lancering van de eerste bemande ruimtereis naar Mars. Jij en je collega’s kunnen ook mee! Het enige wat jullie daarvoor hoeven te doen is slagen voor de ultieme teamtest. Ready for take-off?

Wat ga je doen?

Jullie worden ingedeeld in teams om klaargestoomd te worden voor de reis van je leven. Hiervoor worden jullie vanuit de mission control center door onze instructeur begeleid op verschillende teambuilding missies. Om te slagen worden tests afgenomen in fitheid, intelligentie en analytisch denkvermogen. Op de smartphone van de teamcaptain verschijnen de locaties waar je opdrachten, vragen en raadsels kan vinden. Samenwerken is een must, want eenmaal in de ruimte ben je ook op elkaar aangewezen. Tussen de breinkrakers door is er ook tijd voor grappige foto’s en filmpjes, die uiteraard ook worden beoordeeld op originaliteit. Een leuke teamfoto met je collega’s als Star Trek helden, zweven in een astronautenpak… Je kan het zo gek niet bedenken! De route zal al lopend worden afgelegd.

Op het lanceerplatform vindt de spannende finale plaats. Hierin strijden alle teams tegen elkaar. Het team dat als eerste de toegangscode van de capsule ontcijfert wint het spel. Wie speelt Mission to Mars het slimst, houdt z’n teamgenoten scherp en mag naar de rode planeet?

Mission to Mars zit bomvol teambuilding elementen. Alleen als jullie goed samenwerken maak je kans op een plekje in de capsule. Teambuilding, samenwerken, kennis delen en uiteraard een hoop fun! Deze game kan je spelen op iedere gewenste locatie.

Teambuildingsgame Mission to Mars (tijdsduur 1,5 uur):

 • Speluitleg & inloggegevens
 • Wedstrijdelement

€ 300,00

€ 15,00 p.p. > 20 personen

Let op: (programma 4 via SOS Events)

 • Bovenstaande kosten zijn uitgaande van minimaal 20 personen en excl. 21% BTW.
 • U kunt de game op ieder gewenst moment van de dag spelen, mits er nog daglicht is
 • Wij hebben naast een Nederlandstalige ook een Engelstalige game beschikbaar.

Een activiteit boeken?

Bent u opzoek naar een complete daginvulling voor een feest of partij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag mee om invulling te geven aan uw wensen. Door een combinatie te maken tussen een lunch, diner of borrel en een leuke activiteit, kunnen wij u een compleet programma aanbieden. Ideaal voor een familie of bedrijfsuitje.

Wilt u graag één van bovenstaande programma’s boeken? Neem dan contact op met onze buren SOS Events door op onderstaande button te klikken.