Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!
Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Vier de liefde bij Buitenplaats Het Loo

Op zoek naar een trouwlocatie?

Naast dat Buitenplaats Het Loo een sfeervol restaurant is, zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Vier jullie droombruiloft op onze prachtige locatie midden op de Veluwe met uitzicht op het Uddelermeer. 

Onze locatie biedt de mogelijkheid om de volledige bruiloft op één locatie te organiseren. Uiteraard kunnen wij ook alleen uw ceremonie, lunch, diner, receptie of feest organiseren. Wij denken graag mee met uw wensen om een prachtige dag te plannen. 

Trouwen op een historische locatie

Een prachtige locatie midden in de natuur, volledig in een nieuw jasje gestoken. Op onze trouwlocatie geniet u van privacy en rust. Uddel, het dorp waaraan de buitenplaats gevestigd is, ligt midden op de Veluwe. In 792 ontstond Uddel, ofwel ‘Uttiloch’. Inmiddels telt Uddel 2.800 inwoners en is de plaats onderdeel van gemeente Apeldoorn. Willen jullie ook de huwelijksplechtigheid bij ons laten voltrekken? Jullie trouwen dan in de gemeente Ermelo. Buitenplaats Het Loo valt net op de grens van de gemeente Ermelo.  

Zoeken jullie nog een locatie om trouwfoto’s te maken? Maak prachtige foto’s in het bos of bij het Uddelermeer. Bij slecht weer denken wij graag mee en kunnen jullie ook overwegen om foto’s in ons restaurant te maken.

Van ceremonie tot feest, wij regelen dit!

Bij Buitenplaats Het Loo zijn er veel mogelijkheden voor het organiseren van en bruiloft. Van ceremonie tot feest, wij regelen dit graag tot in de puntjes. Wij hebben diverse arrangementen voor lunch, borrel en diner waar jullie een keuze uit kunnen maken. Dineren in stijl met een 3-gangen menu of toch iets meer reuring tijdens het diner? Kies dan voor één van de buffetten of het walking dinner. Wij serveren graag bijpassende wijnen om het diner compleet te maken. Toch iets anders dat beter bij jullie past? Wij bespreken uiteraard graag de mogelijkheden met jullie.

De diversiteit in ruimtes zorgt er voor dat de locatie geschikt is voor groepen van verschillende groottes. Ons restaurant toveren wij graag om voor de ceremonie, een mooie plek waar jullie huwelijksvoltrekking plaats zal vinden. De ceremonie met een klein gezelschap? Wellicht is het koetshuis dan de geschikte ruimte. Afhankelijk van het gezelschap kan het diner plaatsvinden in de grote zaal of de serre. Willen jullie de dag afsluiten met een feest, dit kan gezellig in de grote zaal of het jachthuis.

Wij komen graag in contact

Willen jullie alvast wat meer informatie over de mogelijkheden en onze arrangementen? Neem contact met ons op of vraag via de website een vrijblijvende offerte op.

Daarnaast zijn wij natuurlijk hartstikke benieuwd naar al jullie ideeën en wensen! Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een kop koffie bij Buitenplaats Het Loo en bespreken graag jullie droombruiloft. We denken graag mee en geven waar nodig advies!