Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Kennismakingsdag Buitenplaats Het Loo

Aan tafel bij de Koningin

Ja, dat had je vroeger zomaar kunnen gebeuren als je bij Buitenplaats het Loo – het toenmalige Restaurant Uddelermeer – werkte. De voormalige Koningin kwam namelijk regelmatig bij ons langs om een kopje thee te drinken. Ze kwam dan langs met haar koets en parkeerde deze in het koetshuis. Bijzonder toch?

Om onze nieuwe koningen & koninginnen, uhm gasten (klant is koning toch?! 😉), te ontvangen, zoeken wij koninklijke dienaren. Dus lijkt het jou leuk om in je weekenden aan de slag te gaan bij ons in het restaurant? Je kunt bijvoorbeeld om 12.00 uur beginnen en bent altijd lekker op tijd klaar, rond een uur of 21.00. Lijkt dit je wel wat? Kom dan gezellig kennismaken! Geen CV’s en motivatiebrieven, gewoon een rondleiding met een kleine borrel. Wel zo persoonlijk toch?

Wat we van jou vragen

Zoals we net al zeiden verwachten we geen motivatiebrief of een CV. Wel vinden we het fijn als je onderstaand formulier voor ons kan invullen. Dan reserveren we een plekje op onze kennismakingsdag voor je, zodat we écht de tijd hebben om elkaar te leren kennen.

Wil je graag komen kennismaken, maar weet je nog niet precies hoe laat dat voor jou uitkomt? Dan kan je ook gewoon even binnenlopen. We doen dan onze uiterste best om zo snel mogelijk even met je te kunnen kletsen.

Kom kennis maken op zaterdag 25 februari

Dit kan je verwachten van jouw kennismaking

We snappen dat je een kennismaking misschien een beetje spannend vindt en dat je daarom graag wil weten wat je kan verwachten. Komt ‘ie!

Nadat we onze koninklijke deuren voor je hebben geopend, geven we jou graag een rondleiding door een paleis. We zijn nog druk bezig met de renovatie, maar dan heb je in ieder geval al een idee hoe het eruit komt te zien.

Tijdens de rondleiding maken we al kennis, maar daarna nemen we nog uitgebreider de tijd om jou écht te leren kennen. Wat vind jij leuk om te doen? Vertel het ons onder het genot van wat te drinken en een voorproefje van onze kaart!

Contactgegevens

Buitenplaats Het Loo is het restaurant in Ermelo waar natuur en horeca samenkomen. Kom langs & geniet!

Buitenplaats Het Loo

Uddelermeer 5
3852 RN Ermelo

Tel: 0577- 401202
Email: info@buitenplaatshetloo.nl